diumenge, 2 de novembre del 2014

Infantil B: Bon partit a Gavà

Bona victoria de les nostres noies a un camp sempre difícil com Gavà. La primera part ha estat dominada completament pel nostre equip, especialment en defensa i amb molt bona aportació de la  portería.

L’equip ha mostrat fases de joc brillant amb d’altres plenes d’errades no forçades que ben segur que aviat s’aniran corregint. Les accions de pasada i va amb el pivot funcionen prou bé i sòn una mostra  de consolidació de situacions de joc.

A la segona part el joc ha estat bastant pitjor que la primera i fins i tot el Gavà s’ha apropat en el mar cador donant la sensació de perill per moments. Les errades en passades i recepcions i bàsicament en concentració ens han complicat el partit, però per sort la sang no ha arribat al riu i les noies s’han   tornat a enganxar al partit i han acabant guanyant amb solvencia per 13 a 21

Cal destacar la bona actuació de tot l’equip en defensa durant la primera part, de l' Elena com a pivot, de la Marta com a central, i de l'Elena a la portería amb  24 aturades.

Pavelló: Jaume March
Resultat: 13-21
Jugadores: Iris, Cristina, Sandra (1), Nuria (2), Marta (5), Elena (6), Meri (5), Laura, Silvia (1) i Nerea
Portera: Elena Rodríguez 24
Entrenador: Albert
Delegats:  Paula, José Manuel i Cristina
Fotògraf: Paula i Cristina